Tandartsenpraktijk Verhoeven

TOESLAG VOOR EXTRA MAATREGELEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS:

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling.
Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het Corona-virus mogen wij van de overheid een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening brengen
Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag waarschijnlijk grotendeels door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.
Het team van Tandartsenpraktijk Verhoeven biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen
Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen
Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie.

Wij nemen op dit moment geen patiënten aan.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 010-5014271

Er is geen communicatie per e-mail met de praktijk mogelijk.

We spreken Nederlands / We speak English / Parlons Français.

Wij hebben met geen enkele zorgverzekeraar een contract.

Praktijk gesloten

De praktijk is gesloten op vrijdagen*, weekenden, feestdagen, de vrijdag na hemelvaart en tijdens vakanties.

In verband met de herfstvakantie is de praktijk gesloten van maandag 19 oktober 2020 tot en met vrijdag 23 oktober 2020.

Voor spoedgevallen in deze periode wordt waargenomen door TANDARTSENPOST010, tel.:085-1051760.
Tevens neemt deze praktijk waar buiten onze reguliere openingstijden.
CORONA: wij mogen u behandelen als u geen Corona symptomen heeft (verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, koorts meer dan 38*C).
Neem eerst telefonisch contact op wanneer: u of iemand van uw huishouding in contact is geweest met Corona of indien u 18 jaar of ouder met een verstandelijke handicap die in een instelling woont of u woont in een verpleeghuis.
Ad *: uitzonderingswijs kunt u een afspraak hebben gekregen op een vrijdag.