Johnny Joker kinderen

Johnny Joker

Wij geloven dat goede mondzorg ook leuk kan zijn. Met Johnny Joker worden kinderen vanaf hun eerste tandje en tijdens de gehele basisschoolleeftijd enthousiast gemaakt over de verzorging van hun mond en alles wat daarbij komt kijken. Dat gebeurt met vrolijke en leerzame voorlichting zoals boekjes, spelletjes en simpele tips. Hiermee leren ze ook nog van alles over lekker en gezond eten en drinken. Zo kunnen ze, met de hulp van hun ouder(s)/verzorger(s), een super poetser worden.


Alle voordelen op een rij:
– Een kind met een sterk gebit
– Een kind dat met plezier naar de tandarts gaat
– Een gaatjes vrije toekomst creëren voor uw kind
– Uw kind wordt een zelfstandige, blije poetser met kennis van gezonde voeding
– Deelname aan Johnny Joker wordt vergoed door uw basisverzekering

Wetenschappelijk onderzoek
Het Johnny Joker programma volgt de Nederlandse Richtlijn Mondzorg voor Jeugdigen. Om het programma te verbeteren en te begrijpen waar behoefte aan is, voeren we wetenschappelijk onderzoek uit. Dit onderzoek richt zich niet op individuele resultaten, maar om algemene resultaten van alle deelnemende kinderen in Nederland. Alle informatie wordt anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Voor kinderen onder de16 jaar wordt hiervoor toestemming gevraagd aan jun ouders. Doortoestemming te geven, helpen oudersmee aan het vergroten van kennis over mondgezondheid en dragen zij bij aan een gezonder Nederland.

Hoe lang doet uw kind mee aan Johnny Joker?
Het Johnny Joker programma start bij het eerste tandje van uw kind. Succesvol meedoen aan het programma is leuk en vraagt betrokkenheid van ouder, kind en mondzorgverlener. Door samen te werken en adviezen op te volgen houden we uw kind vrolijk en gezond! Mocht u besluiten da tu toch weer op de traditionele werkwijzemondzorg wilt, dan kunt u dat op elk moment aangeven.

Samen met onze baliemedewerker wordt er een eerste afspraak van 45 minuten ingepland bij de mondhygiënist of preventie-assistent.
Tijdens deze afspraak wordt er uitleg gegeven over het programma Johnny Joker. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind en de aandachtspunten van het gebit, ontvangt u per keer een heldere en simpele instructiekaart. De instructiekaarten leggen uit waarom en hoe u kunt helpen bij het sterk en gezond houden van het gebit. Tevens spaart uw kind punten voor een leuke beloning.

Neem contact met ons op

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact.

Contact