Spoed – Tandartsenpraktijk Verhoeven – Rhoon

Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst Tandartsenpost010 kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen op maandag tot en met donderdag, belt u tijdens onze openingstijden van 8.00u tot 16.30u naar het telefoonnummer 010-5014271. Buiten de tijden dat de telefoon bemand wordt, kunt u uw boodschap in het antwoordapparaat achterlaten, onder duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij luisteren het antwoordapparaat regelmatig af en nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Buiten openingstijden, op vrijdag, in het weekend en vakantie kunt u contact opnemen met Tandartspost010, gevestigd op het D. Molewaterplein 30 te Rotterdam, in het Erasmus MC naast de HAP. Er zijn tandartsen van 8.00 – 23.00 uur op locatie aanwezig en 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en bij acute hulp of nabloeding oproepbaar. Tandartsenpost 010 verzoekt u van tevoren telefonisch contact met hun op te nemen, voordat u naar ze toe gaat. Hun telefoonnummer is: 085 105 1760. De behandeling dient direct per pin of contant voldaan te worden.