Afspraak – Tandartsenpraktijk Verhoeven – Rhoon

Afspraak

Bij tandartsenpraktijk Verhoeven kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of behandeling noodzakelijk is.
Bellen voor een afspraak kan tijdens onze reguliere openingstijden: maandag t/m donderdag van 08:00 -10:00 uur en 13:00 – 14:00 uur. Het e-mailadres kan niet worden gebruikt voor afzeggingen of voor het maken van afspraken.
Spoedbehandelingen voeren we zo spoedig mogelijk uit, afhankelijk van de ernst en het tijdstip waarop u ons belt. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.
In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.


Afzeggingen:

Graag willen wij u erop wijzen dat afspraken minimaal 2 WERKDAGEN van te voren telefonisch of aan de balie afgezegd moeten worden. Afzeggingen via de e-mail worden niet in behandeling genomen.
Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt u conform de betalingsvoorwaarden van de KNMT, daarvoor een rekening te sturen.
De hoogte van het bedrag hangt af van de voor u gereserveerde tijd: zijnde €20,00 per 10 minuten

Neem contact met ons op

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact.

Contact